Leiderschap tijdens Corona


Leiden op afstand, verbinding houden, moeilijke beslissingen nemen, inkrimpen of juist groei, onzekerheid….

Allemaal uitdagingen waaraan de leidinggevende het hoofd moet bieden. In dit programma werken we niet alleen aan de modernste inzichten over modern leiderschap maar besten we extra aandacht aan verandermanagement en specifiek aan wat het van de leidinggevende vraagt om het team op afstand aan te sturen.

Leiderschap en Management Skills

Ontwikkel jezelf gedurende een periode van één jaar tot een succesvolle leidinggevende! Het programma Leiderschap & Management skills is ontwikkeld voor iedereen die sinds kort een leidinggevende rol vervult of zich hierop wil voorbereiden. Het programma biedt een unieke combinatie van theorie, training en coaching en vormt daarmee een sterk fundament om zelfverzekerd en succesvol de uitdagende rol van leidinggevende te kunnen vervullen.

In ongeveer één jaar leer je alles waar wij zo’n 20 jaar over hebben gedaan. Maar dat is nog niet alles: anders dan in alle andere programma’s laten we je na het programma niet aan je lot over…we blijven je – zo lang je wilt – als coach volgen.

Proefles leiderschap

Wat leuk dat je interesse toont in onze leiderschapsprogramma's. Meldt je kosteloos en vrijblijvend aan. Onze programma's onderscheiden zich van alle andere leiderschapsprogramma's door een unieke mix van leren, trainen, begeleiding en coaching.

Het leren faciliteren we met deze e-learning omgeving. Je staat op het punt om de GRATIS proefles te verkennen. Deze les geeft een indruk hoe we kennis en inzicht stimuleren. Ieder programma bestaat uit een aantal e-learning units rondom een thema. De units zijn op hun beurt weer onderverdeeld in een aantal korte interactieve 'leerchuncks'. Gedurende de voortgang zijn er vragen om het begrip te toetsen en soms opdrachten die je helpen het geleerde in de praktijk te brengen. Een aantal van deze opdrachten dienen een voldoende beoordeling te ontvangen voordat je jouw leerreis kunt voortzetten. Zo borgen we dat je ieder onderwerp voldoende beheerst om het gehele programma succesvol te kunnen afronden.