Van alle factoren in de werkomgeving blijkt de leidinggevende de grootste impact te hebben. Impact op productiviteit, werkplezier en betrokkenheid. Maar hoe kan het dan zo zijn dat slechts 1 op de 3 leidinggevende echt succesvol is?

Leiding geven is een complex taak. En de harde waarheid is dat de senior leidinggevende in organisaties het veelal te druk hebben. En de gangbare opleidingen en trainingen onvoldoende impact bieden.

Vanuit passie en liefde voor het vak zijn we een initiatief gestart waarin we, met experts uit verschillende disciplines, samenwerken om een uniek leiderschaps-ontwikkelprogramma te realiseren. Een ‘evidence inspired’ programma op basis van wetenschap, decennia aan praktische ervaring en inzichten. Waarin we de theorieën die er echt toe doen, met je delen. Je confronteren je met jezelf. En met een flinke dosis humor vertellen over de valkuilen waar we zelf met open ogen instapten. Zodat jij als startende leidinggevende met een vracht aan kennis, ervaring, inzicht en praktische tips direct aan de slag kan.

Vind je dit interessant? Lees dan vooral nog even verder.